štvrtok 27. októbra 2011

Beauty facts about Heidi

Články tohto typu som už čítala na mnohých blogoch, tak sa pridám aj ja. Možno Vám budem sympatickejšia, ale je aj možné, že si poviete ako to, že takáto osoba má blog o kozmetike :-D

1. Až v poslednej dobe som sa začala dôkladne odličovať ráno aj večer. Dovtedy len krém, občas čistiací gel, málokedy maska....

2. Až pred pár týždňami som sa dozvedela od kamarátky - kozmetičky, akú mám pleť. Mám zmiešanú. Len mi nešlo do hlavy, ako môžem mať občas šupinatú pleť... a to súvisí s dehydratáciou, nie s typom pleti. Takže už sa mi ľahšie hľadajú konkrétne výrobky, lebo napr. doteraz som mala pleťovú vodu na suchú pleť.

3. Pleť sa mi oveľa zlepšila, odkedy viem a dodržujem horeuvedené body. Paráda!

4. Vždy som túžila po kúpelni plnej drahej kozmetiky.Dior, Lancome, Clinique atď. Teraz, odkedy som našla blogy o kozmetike, tak som nadšená, že pozistujem nielen, ktorý výrobok je z týchto značiek dobrý a ktorý vôbec nie, ale pozistujem, aké lacné alternatívy existujú. Odvtedy až tak po drahej kozmetike netúžim. Začala som si uvedomovať, že pri niektorých výrobkoch stačia aj lacnejšie veci.

5. Púder som nikdy nepoužívala, až teraz. Mám trochu potom pocit, ako keby mám na tvári "omietku". Ale je pravda, že líčenie potom vyzerá lepšie.

6. Kľudne používam počas dňa očné tiene. Keby mám čakať na nejakú špeciálnu večernú príležitosť, oslavu, diskotéku, tak tie tiene moc nevyužijem. :-))

7. Laky na nechty - zbožnujem trblietavé a je mi jedno, že sú fakt výrazne, nosím ich bežne.
8. Mohla by som mať Oriflame kozmetike na kilá, ale nechcem... nemyslím si, že by mali nejaké super veci. Česť výnimkám.

9. Netúžim vlastniť samoopalovák.Mám rada svoju bledú pleť.

10. Takisto netúžim si malovať obočie. Myslím, že by som pôsobila dosť "tvrdo".

11. Ešte k lakom - mám hlavne OPI,ale postupne asi začnem kupovať aj lacnejšie, lebo za tú cenu možem mať minimálne 4 laky. K OPI sa vrátim, ak natrafím na super jedinečný odtieň. A vrátim sa veľmi rada, lebo laky sú to moc kvalitné.

12. Kedysi som používala stále krém na ruky, bola som na nervy, keď som nemala žiaden pri seba. Teraz mám obdobie, že ho skoro vôbec nepotrebujem.

13. Absolutne zanedbávam pedikúru. Nebaví ma to:-( Možno nejaký super voňavý krém by ma prinútil krémovať si nohy, ale zatial som taký nenašla. Ani ten od Freeman ma neohúril.

14. Rada si vytláčam vyrážky :-DDD

15. Tento blog som si začala písať sama pre seba, ale vždy tajne dúfam, že sa mi bude počet následovníkov stále zvyšovať. Je fajn, keď niekto rád číta, čo píšete.

Tak, tu sú moje fakty, až na ten posledný sú všetko čisto kozmetické. Keby sú nejaké otázky, tak píšte do komentárov. :-)

5 komentárov:

  1. wau super vystizne, precitala som to jednym dychom, ja si kremujem ruky len na noc, cez den by mi to vadilo, vynimka je ked mam mmoc suche ruky a na nohy pouzivam akurat krem ziadne skrabky:)))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja mam tiez svoje zasady/nezasady a aj tak si tiez pisem blog o kozmetike :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hezky napsané. Já bez krému na ruce ani ráno. Stejně tak musím mít pořádu u sebe nějaký balzám na rty neboa spoň lesk :-) A obočí si taky nemaluji. Mám ho dost výrazné....a popravdě ani nevím jak malovat.
    Bez pudru nedám ani ránu :-D Každý nějak. Hezky se to čerlo :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj! veľmi pekný a zaujímavy blog:)Ja som rovano začala písať blog pomerne nedávno skôr tak sama pre seba :) A o kozmetiku som sa tiez až tak veľmi nezaujímala ako teraz ale postupne som prišla na to koľko chýb som predtým robila tak sa to snažím zlepšovať:)Apedikúra? Vôbec jej nevenuje veľkú pozornosť asi aj preto že sa mi moje nohy nepáčia a radšej aj v lete ich schovávam:)
    Veľmi sa mi tvoj blog páči a rada ho čítam len tak ďalej!
    http://janina0.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja bez kremu na ruky ani na krok a este bez balzamu na pery :)viem ze prispevok je uz dooost stary ale neva, celkom pekny suhrn :)s tym samoopalovakom som na tom rovnako, nikdy som ho na tele nemala a ani mat nebudem.

    OdpovedaťOdstrániť