štvrtok 13. októbra 2011

Beauty Box na SR? Nie!

Keď som sa dozvedela o beauty boxe, mala som dobrú náladu dve dni. Veď taká super veci, za pár peňazí mám veľké balenia luxusnej kozmetiky + nejaké vzorky. Aj vzorky mi prišli fajn, na zopár drahých kúskov som sa kukala, ale bez odskúšania je to dosť velký risk.
Nebudem písať o tom, čo komu prišlo a nemalo, alebo skôr čo komu neprišlo a malo. Lebo mne neprišlo NIČ. V čase keď som si ho objednala bolo normálne napísané, že posielaju na SR. Tak som si ho pekne objednala a čakala. Vedela som, že nejak extra nechodí, tak som ho čakala až druhý týždeň. Stále nič, tak ma napadlo, že sa opýtam na facebook stránky luxury guide, že za koľko mi asi príde a koľko bude presne stáť prepočítané na €. Ako odpoveď mi prišlo, že veľa BB sa zo SR vrátilo a poštovné je drahé, takže dodávanie na SR rušia.
Prosím pekne, to čo je za systém. Oni si len tak zmyslia, že posielať na SR prestanú a nikde o tom nie je zmienka? Ako kde sme? Absolutne neprofesionálne. Produkty tam menia podľa toho ako sa im zachce, objednáte si niečo a príde Vám niečo úplne iné. Je mi z toho smutno, príde mi to celé zbúchané na kolene. Veľká škoda! Veľmi som tomuto projektu držala palce, hovorila som si, že každá začiatok je ťažký, ale vyzerá to tak, že ani nemajú záujem byť lepší. Len tak si napišu, že niektoré balíčky budú so sisley kozmetikou a iný len so vzorkami. Fúúúúha, no podľa mna je veľký rozdiel v hodnote týchto balíčkov. Naozaj si koledujú, že celý BB kvôli ich správaniu padne.

Teraz chcem trošku apelovať na slovenské parfumérie:-) Podľa mňa to je skvelý nápad tieto boxy. Síce je SR malá krajiny, ale verím tomu, že keby je to kvalitne vedený projekt, tak si boxy získajú veľkú popularitu, rozšíri sa to cez blogy, facebook. Myslím, že má to šancu uspieť...

5 komentárov:

  1. Velmi neprofesionalne.V dobe kedy internet a recenzie hybu kozmetickym biznisom je zvlastne, ze nenapisu ani vetu o tom ze do SR neposielaju z toho a toho dovodu.Komunikacia je predsa zaklad! Pozerala som stranku LG a je tam stale funkcna moznost zaslania aj do SR. Objednala som si ho tento tyzden, takze mi este nebolo divne, ze nic nechodi, ale verim, ze ak si sa tesila uz dlhsie, muselo ta to nahnevat. No co, aspon sme usetrili, hura na ebay alebo do drogerie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já si objednala BB dvakrát a ani jeden mi zatím nepřišel a to už je dnes měsíc od objednání toho prvního. Nechápu. Takže nelituj, že ho na Slovensko neposílají, protože jejich organizace a přístup je hrozný! Hrají si na luxus, ale pěkně ten jejich BB 'smrdí'! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Me taky nepřišel vůbec, a to jsem ho objednavala ke konci srpna a do cech....takovej super nápad a tak otřesné realizace!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. pisu tam, ze maximalne do mesiaca, ale vam to teda nechodi viac ako mesiac, fuuuha...
    mne najviac vadi, ako sa na ich fb stranke tvaria, ako je vsetko v poriadku a super zorganizovane, na ziadnu kritiku neodpovedaju

    OdpovedaťOdstrániť
  5. aj ja som si objednavala, este v polke septembra a vobec nic mi neprislo... neviem, ci je to vobec pravda, ze sa im vsetko vratilo, ci si to len niekto zvrchu nerozmyslel, ze sa na SR vykaslu... alebo to je pravda, ale v tom pripade maju vyriesene velmi zle infomovanie zakaznikov - ak raz viem, ze postovne je do SR drahsie, uverejnim co najskor info na stranke, aby si pripadne zaujemkyne mohli rozmysliet, ci to chcu alebo nie...
    aj mna ich jednanie rozcarovalo, do buducna sa mozno po podobnej ponuke uz ani neobzriem... :-(
    http://rianaslife.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť