streda 14. decembra 2011

Ježiško menom Heidi

Zo začiatku som si hovorila, že ja žiadne giweaway nebudem robiť, ale tak nejak som si povedala, že prečo nie? Veď možno tým niekomu spravím radosť a o tom život je, rozdaváť radosť a nie stále len chamrať :-)

Tuto sú podmienky
1. V jednotke väčšinou býva, že musíte sledovať môj blog. NEMUSÍTE! Mne to je fuk, keď vás blog zaujme, vtedy ho sledujte, nepotrebujem "umelý" počet prenasledovateľov,  chcem aby blog sledovali naozaj len tí, ktorí chcu.
2. Keďže tieto Vianoce strávim 1x ako rodinka s mojou mini rodinou a nemáme ešte žiadne spoločné zvyky, tak by som sa rada inšpirovala tými Vašimi. Aké máte zvyky, či už cez deň alebo pri štedrovečernej hostine? :-)
3. Tu by ma zaujímala taká vec ohladom blogov. Či máš nejaký, ako k nemu pristupuješ, či si ho píšeš najmä pre seba, alebo tým chceš prvorade inšpirovať ľudí naokolo. Píšeš každý deň, alebo veľmi zriedka? A čo blogy, ktoré sleduješ? Povinne ich všetky čítaš, všetky nové články?
4. Napíš email, ak kvôli anonymite nechceš, tak nemusíš a ak vyhráš, tak mi napíšeš na ten môj ten tvoj.

No a o čo sa hrá? Oriflame veci.....


Krém na ruky pre veľmi suchú pokožku s vôňou mandlí.... myslím, že je dobrý a v tomto čase si nájde svoje miesto
Mydlo s vôňou zázvoru.... tiež sa podľa mňa hodí k Vianociam
Deodorant s vôňou manga a jogurtu....veľmi príjemná vôňa

Takže prispievať môžte do pondelka 19.12. do 10:00 a výhercu vyberiem pomocou random.org.

Veľa šťastia!!!

PS: Len chcem oznámiť, že prispievať budem na blog aj naďalej, dôvody Vás nezaujímajú, tak nebudem sa lutovať :-D

3 komentáre:

  1. U nás jsou Vánoce asi takové jako u většiny rodin. Dopoledne se se sestrou věnujeme zdobení vánočního stromečku, k tomu jsou zapnuté pohádky, nachystáme do misek a talířků ovoce, cukroví a čekáme na pravé poledne na slavnostní polévku. Po ní se každý věnujeme tomu svému (když jsme byly malé, chodívaly jsme ještě na procházku a na návštěvu k babičce, která bydlela kousek od nás, rozkrajovaly jsme jablíčko a doufaly, že se nám tam objeví hvězdička. Mezitím mamka doma balila zbytek vánočních dárků a kolem páté večer nás volala na večeři. Mívali jsme řízky a bramborový salát, loni kapra a salát a letos nejspíše pangasia.). No jinak speciální tradice nemáme, ještě teda u rozbalování dárků občas pouštíme pár koled a večer se jdeme dívat na televizi nebo se jde na půlnoční mši. Jinak šupinka z kapra v peněžence nesmí chybět!

    A ohledně blogů. Mám dva. Jeden osobní, který slouží jako zážitkový deníček, druhý je věnovaný kapele, kterou zbožňuju a prostřednictvím kterého jsem se s ní mohla setkat a zdá se, že se setkám podruhé! Čtu spoustu stránek a dá se říct, že pravidelně. Pokud mě článek zaujme, komentuju, pokud ne, jen přečtu a zase odejdu. :) Moje zápisky ale už pravidelné nejsou. Není to povinnost, pořád je to zábava, především moje, takže se do ničeho nenutím.

    Přeju ti krásný den a veselé vánoce! Doufám, že tě můj dlouhý vzkaz neunudil k smrti :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj Heidi, za první podmínku chválím, také myslím, že umělé navyšování čísílek je k ničemu.

    Co se týče zvyků, tak my na Štědrý den před večeří zapalujeme prskavky a pak také používáme plavoucí svíčky (každý si něco přeje, zapálí svíčku a dá jí plavat do mísy s vodou). Vždy po rozbalení dárků se chodíme ven projít. A to miluju, protože je venku takový hezký klid, lidé jsou doma a v oknech jsou vidět světýlka. Jinak asi nic speciálního už neděláme, k jídlu míváme klasiku - k obědu čočku, k večeři salát. Vždy na večeři se převlékáme do svátěčnějšího oblečení (někdo třeba zůstává v domácích teplákách, ale to mě přijde škoda, ten večer je sváteční, tak si zaslouží i hezké oblečení).

    Co se týče blogu, tak mám jeden celkem nový a ani nevím, jestli v něm budu pokračovat. Píšu o kosmetice, je to můj koníček. Tak chci ostatním předat svoje postřehy a názory, ale nijak to nehrotím. Píšu když mám chuť, když nemám, tak nepíšu. Neřeším sledovanost a nesnažím se nějak násilně honit lidi. I když mě samozřejmě nějaký komentář vždy potěší. Chci ale zůstat v anonymitě, takže svoje fotky nikdy zveřejňovat nechci.

    Sleduju zatím blogy zase jen o kosmetice. Používám blogger, když vidím, že je nějaký nový článek, tak většinou už podle nadpisu rozhodnu, jestli ho budu číst nebo ne. A také záleží, od koho je. Mám dvě oblíbené bloggerky u kterých čtu vše, i když to je téma, které mě třeba tolik nezajímá. Snažím se i sem tam něco komentovat, myslím, že vždycky zpětná vazba bloggerky potěší.

    Jinak kdyby se náhodou na mě usmálo štěstí, tak kontakt je tipy-pro-krasu@volny.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj Heidi :) Súhlasím tiež s prvým bodom, ale tak keď sa niektoré chcú pretekať v počte čitateľov, v poriadku. Ja si vážim keď nejakým mám u ktorých viem, že sa im môj blog naozaj páči :)

    U nás Vianoce oslavujeme aj s dedkom, ktorý býva nad nami ( do predminulých Vianoc ešte aj s babičkou...tá už, žiaľ, odpočíva v pokoji :(((( ) Vždy máme pri večeri zapnuté tradičné koledy, najprv si zavinšujeme, potom ocino hádže do kútov orechy (každý orech niečo predstavuje, lásku,zdravie...), potom sa spoločne pomodlíme a začíname jesť najprv oblátku s medom, potom rozkrojíme jablko (ak tam vznikne v strede hviezdička, znamená to že budeme zdraví :P ) a následne sa už len napapáme dobrej kapustnice, majonézového šalátu s kaprom a rozbalíme si darčeky :) A keďže je u nás zvykom vždy dostať nové pyžamko, tak sa na záver prezlečieme všetci doňho a pozrieme si vianočné rozprávky, ktoré dávajú v telke :)

    A teraz k môjmu blogu...Áno mám blog, volá sa www.laurita-beauty.blogspot.com . Je prevažne o kozmetike a založila som si ho z jedného dôvodu. Raz som začala mať obdobie, kedy som si chcela zisťovať všetko o kozmetike (ale nie dekoratívne, práveže tá starostlivoť) a sledovala som všetky fóra, do ktorých ženy písali aké majú s čím skúsenosti. Najprv som sa sústreďovala len na vlasy, potom na pleť a dnes už aj na tú dekoratívnu kozmetiku. Možno po polroku tohto môjho nového "koníčku" som v tejto kozmetike mala myslím že celkom slušný prehľad, až ma napadlo založiť si blog, pretože som sa chcela s tými mojimi skúsenosťami podeliť. Blog mi prišiel ako najlepšia možnosť a neľutujem to. Ja tam píšem vždy, keď mám náladu a chce sa mi, aby moje články nevyzerali, že ich píšem z donútenia, lebo som už 2 týždne nič nenapísala...radšej chcem písať menej článkov, ale vždy budú písané z radosti :)

    Môj e-mail je laura.junasova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť