štvrtok 3. novembra 2011

Kabuki štetec Elf a štetec na make-up Gosh

O štetce som sa začala zaujímať až v poslednej dobe.
Zatiaľ vlastním len dva.




Kabuki štetec od Elfu
Štetec na make- up Gosh


Kabuki stojí na stránke http://www.elfkozmetika.sk/ 5€ Je veľmi jemný, častokrát sa po nanesení púdru len tak hladkám s ním po tvári :-D Púder sa nanesie vďaka nemu rovnomerne po tvári, obrovskú rozdiel oproti labutienkam, ktoré sú k púdrom. Strach a hrôza tie labutienky :-) No a čo ešte dodám.... štetinky nevypadávajú, to by teda bolo, ak by vypadávali :-) Jednoznačne štetec odporúčam.

Štetec na make-up Gosh som kúpila vo Fannku za cca 13eur, takže pre mňa o trochu drahší štetec. Samozrejme viem, že existujú aj oveľa drahšie, ale po tých siahnem až keď si budem istá, že štetce búdú neodmysliteľnou súčastou môjho líčenia (zatiaľ vyzerá, že áno). Čo k nemu. Je to hypoalergénny syntetický štetec, vyrobený z nylonových vlákien. Taktiež je veľmi príjemný. Keď nanesiem príliš veľa make-upu, zvyknú sa na tvári šmuhy, ale zvykne sa to rozotrieť. Keď nanesiem make-up v "akurát" množstve, tak je všetko ok, žiaden šmuhy. Makeup sa pekne rozotrie. Len som si neni istá, či pri nanášaní  miniem menej alebo viac  makeupu. Raz sa mi zdá tak, raz inak. Takže nejaký verdikt v tomto nebudem dávať. Ale veľký plus pri nanášaní štetcom je ten, že sa mi makeup nedostane za nechty, poznáte to aj vy? Bŕŕ. :-D

Na štetce som naozaj začiatočník, ale keď porovnávam nalíčenie "s" a "bez" použitia týchto štetcov, tak na 100% odporúčam štetce. Líčenie vyzerá naozaj oveľa lepšie.

Ale mala by som otázku, ako často a čím čistíte štetce? A akú značku uprednostnuje.

Prajem pekný deň 

2 komentáre:

  1. Stetec Gosh je dobry. jemny, husty, dobre sa s nim pracuje.
    U mna vyhravaju stetce Zoeva a cistim ich raz do tyzdna detskym samponom.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jé, kabuki od Elfu mám taky a je hrozně fajn, používám ho každý den ;) za ty peníze výborný štětec

    OdpovedaťOdstrániť