štvrtok 18. októbra 2012

Ladybox september 2012

Poviete si....čo jej šibe? Nie je trochu pozadu? Áno veru, som. Ale mám výhovorku. Na Slovensko prišli Ladyboxy extrémne neskoro. Samozrejme, že ma vždy naštvalo, keď som si v schránke nenašla žiaden lístok, resp. u mňa poštárka nezazvonila. Ale viete čo? Potom ma to prešlo, lebo som vedela, že je to len tento mesiac a že snáď ten budúci splnia to čo sľúbili, a teda že sa všetko bude odosielať v jeden deň. Už sa teším na to prekvapko, lebo vždy som to nevydržala a kukla si na nete, že čo mi asi tak príde.
Vravíte si, prečo píšem "vždy"? Ak kuknete trošku do histórie môjho blogu, zbadáte, že som naozaj veľká fanynka podobných boxov. Mala som to šťastie, že som sa dostala k dvom vydaniam rakúskeho Glossyboxu. A to jedno bolo fakt luxusné!
V Čechách a na Slovensku existuje ešte jeden podobný box, Senzabox. Samozrejme, aj na to sa veľmi teším, snáď tam nedajú opäť tri výrobky od jednej značky :-)))

No ale späť k Ladyboxu. Začneme hneď fotkami :-)


Skoro každá recenzia začína balením. Úprimne, nebyť toho, tak aj na to zabudnem :-D Takže...prekvapilo ma, že je krabička taká malá. Glossybox je väčší, tak som si automaticky myslela, že Ladybox bude podobný. Ale to je veru jedno, hlavne že sú tam zmestia tie správne produkty :-))) Čo mi ale vadí je to logo, nejako kvôli tomu to nemôžem použiť ako bytový doplnok, jedine tak dať do šuflíka alebo ju nechať otvorenú.

A teraz k obsahu. Tak ako všetky som dostala knižku a letáky od firmy Nobilis Tilia (inač aj vy ste mali problém podľa loga zistiť, ako sa presne táto firma volá? :-)), letáčik od firmy Iswari, kde som sa dozvedela o rôznych produktoch tejto firmy a aj ako sa má toto nepražené kakao jesť, takže nechápem bloggerky, ktoré sa sťažovali, že nie je návod. Treba aj čítať čo dostaneme, no nie? Či veľa námahy? :-) No a ešte som tam mala vizitku mojesminky.cz. Pre mňa to nemá nejaký význam, tento eshop poznám, ale to neznamená, že také sú všetky zákazníčky :-)
No, čo k týmto letáčikom? Senzabox sa prezentuje tým, že sa bude snažiť o minimum takýchto papierikov. Mne to teda nevadí, ja sa rada dozviem o iných produktoch, rada si ich prečítam. To, že kvôli tomu umrie veľa stromov je iná vec :-(

Konečne prichádza na rad kozmetika
*Nobilis Tilia Balzamický krém Elizabeth - Tento krém som si v Ladyboxe zo začiatku priala, po kladných ohlasoch som neskôr zatúžila po tom oleji. Nakoniec som dostala ten krém, ale nejak zvlášť mi to nevadilo. Podľa popisu mal byť super! Krém zmierňuje podráždenie, je určeny pre citlivú pleť a pôsobí proti akné.
Tento krém má naozaj zvláštnu arómu, nie je to pre každého. Ja som si povedala, že sa to dá prežiť, hlavne nech bude dobrý.... A nebol.... Nemôžem na 100% odprisahať, že to bolo čisto len kvôli tomuto krému, ale spravili sa mi dosť nepríjemné suché miesta na pokožke. Vždy som mala tendenciu mať šupinky v obočí, ale odkedy som začala používať tento krém, tak sa to zhoršilo, od obočia mi to prešlo až k pohyblivému viečku a suché miesta (zo začiatku červené) mám aj popri vlasoch. A ešte nehovorím, že po použití som mala hneď podráždenú pokožku a bola som celá červená. Fúúúha, a to by ten krém mal byť proti tomu a nie to spôsobovať, či? Naozaj som si doteraz myslela, že mám vcelku hrošiu kôžu, toto ma dosť prekvapilo. Po prečítaní letáčikov som mala chuť si niečo od tejto značky kúpiť, ale dostala som strach. Čo ak mi ich prírodné veci proste nesedia? Pričom čo je značka na podobnom princípe, švajčiarska firma Just, tak od nich nemám problém. Tak ja neviem...ale veľmi ma mrzí, že som musela na tento krém napísať takú kritiku.

* Garnier BB krém - Ešte nemám skúsenosť s ázijskými BB krémami, takže berte ohľad :-) Tento BB krém je fajn, mne jeho vôňa nevadí, aj farebne mi celkom sedí. Ako nie je to žiaden super produkt, ale nemám problém ho používať... zahodiť ho určite nemienim (PS: Aj tak si myslím, že Ladybox bol pre Garnier dobrá príležitosť zbaviť sa týchto BB krémov zo skladu, lebo očividne sa to nepredáva tak, ako sa očakávalo:-))

* Pure Fiji telové maslo White Gingerlily - vôna je naozaj nevšedná!!! Toto Ladyboxu vyšlo, 90% recenzií tento produkt vychvaluje a má veru prečo. Veľmi príjemný, vôňa sa mi páči, určite to nie je posledný výrobok od tejto firmy.

* Sebamed Čistiaca emulzia s olivovým olejom na tvár a telo - ako fááájn, vo flaštičke nemá táto emulzia žiadnu vôňu, ale po nanesení príjemné vonia. Skúsila som len raz, je to fajn produkt, ale bude čakať na nejaký môj výlet, aby som ho poriadne využila.

* Sebamed Balzám na ruky a nechty - Je veľmi príjemný, vonia celkom pekne. Jeden z tých lepších krémov na ruky.

* Color Club lak na nechty- No tak keď som tento lak zbadala v krabičke, musela som sa smiať! Najhorší možný odtieň som dostala! Ale povedala som si, no a čo, bude prča a dala som si to na nechty. Prvý dojem..... deň vydržím a dám to dole. Nakoniec som vydržala 3 dni a takto to na tretí deň vyzeralo. Prikladám názorne foto, lebo som sa stretla s názorom, že ten lak vydrží 4 dni neprušený. Tak ja neviem..asi moc umývam riady :-( Lak na špičkách nechtov sú už fuč. Ale teda názory okolia na tento lak boli rôzne. Bola som prekvapená, koľkým ľudom sa to páčilo a hovorilo, aký je to teraz trend...no tak ja neviem... ale teda pútala som pozornosť, to je jasná vec ! :-D

* Iswari Raňajková zmes neprežané kakao -lucuma - no....toto som ešte neskúšala, nemám biely jogurt doma a navyše nemám odvahu. Ale som rada, že to bolo súčasťou Ladyboxu, aspoň niečo nové vyskúšam a rozšírim si obzory. Už ste to niekto skúšal? Aké to je? :-)

A koniec. Chcelo by to nejaké skonštatovanie, že? Ja som spokojná.... myslím, že sa rodí jeden super projekt a veľmi mu držím palce. Ak financie dovolia, budem stály zákaznik.
Ladybox som si kupovala za vlastné peniažky, až ten ďalší dostanem zadarmo. Poteší, nie? :-)

PS: Ladybox je výborná hračka pre moju skoro 1,5 ročnú dcérku. Rada si krabičku prenášala, vyberala odtiaľ veci, behala s nimi po byte a potom ich tam ukladala.... Takže veľke + za multifunkčnosť :-) Ináč, obálku s listom hneď pokrčila a pečiatku chcela zjesť, takže ani nie je na prvej fotke :-)

1 komentár: