pondelok 21. novembra 2011

Vampire´s Love od Essence

Tak, kúpila som si štyri veci:
* prášok na riasy
* paletku
* laky True Love a The dawn is broken

Trblietavý púder už mám z Oriflame a úprimne ani ho moc nevyužívam, lipstain a "tvářenka" (aký je slovenský ekvivalent, líčka? :-DD) sú na mňa moc výrazné.

Dávam do pozornosti toto video, kde uvidíte veci z tejto kolekcie "naživo".  http://www.youtube.com/watch?v=eItaFvbHCn4

K paletke by som povedala, že farby sú fajn, ale je dosť vidno rozdiel medzi pigmentáciou, napr. tá ružová farbí len slabučko, zatiaľ co fialová je vcelku výrazná. Aplikátor mi len zavadzia a plánujem ho vyhodiť. Nie je dobrý, je dosť tvrdý. Tiene používam vždy s bázou pod očné tiene Elf. Vydržia vždy dlhšie ako bez tejto bázy, ale aj tak by som povedala, že tiene z tejto paletky vydržia asi najmenej zo všetkých tieňov. Možno 6-8 hodín, ale napr. tiene Queen Star mi vydržia dlhšie :-))) Ale ja som vcelku spokojná, zatiaľ paletiek moc nemám, takže som za nu rada:-)

Prikladám fotky laku The dawn is broken. Mne sa páčil. Myslím,že je niečim zaujimavý. Nie je moc výrazný ale zároveň upúta.
Lenže zarazili ma narážky okolia. Že to vyzerá ako malta alebo to pripomína komunistické futrá (to železné okolo dverí). No somariny tých ľudí napadnú. Mne sa ale lúbi a hotovo! Aj keď vydrží dva dni, na tretí deň ho treba dať dole....

2 komentáre:

  1. naozaj super blog :) podobne ako ty, aj ja zostávam bez osobných fotiek "tajomná" :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. sisi, naozaj si myslis, ze super blog? dakujem :-) a Sisi zboznujem,ak si si teda dala podla nej nick :-)

    OdpovedaťOdstrániť