sobota 7. januára 2012

Catrice Urban Baroque C02 Elisabeth

Tak konečne je aj u nás na SR nejaká nová limitka Catrice, keď teda City Life k nám nedorazilo :-( Radšej sa nad tým nezamýšlam, že táto kolekcia bola v ČR v lete a v Nemecku pred rokom...
Limitka Urban Baroque je celkom pekná, jemnučká. Keďže momentálne trpím nedostatkom peňazí na "zbytočnosti", nekúpila som si celkom pekné, jemné laky na nechty, ktoré sa mi pozdávajú, ale až tak ich nepotrebujem. Ale rúž na pery, to je už iná vec. Nevlastním totiž žiadny. Kedysi som vlastnila, ale to už bolo dááávno.

Rúže z tejto kolekcii sú pekné všetky tri, ale mňa najviac zaujal odtieň C02 Elisabeth. Stojí 3,99€ a kúpite ho v každej DMke, ale pozor, nie je vo veľkom stojane Catrice, ale pomimo.

Opisy vôni a farieb moc nie som, takže to napíšem dosť laicky.Farba je taká ružová s nádychom fialovej (čo na fotke vôbec nie je vidno), môjmu chlapovi sa nepozdáva, ale podľa mňa na ústach vyzerá pekne, prirodzene. Príjemne vonia, tak ružoidne :-D Výdrž je dosť slabá, trocha vody, nejaký ten keks a rúž je už preč. Ale nezatracovala by som ho. Možno preto, že je strašne príjemný na ústach, povedala by som až hydratačný.
K recenziam nepridávam opis ako výrobok vyzerá, lebo veď nato sú fotky. Tak kuk....úprimne, ešte sa takémuto fotenie kozmetiky len priúčam, tak prepáčte :-)

5 komentárov:

  1. Tak ta vypadá bezvadně, mám ráda tady ty světlejší odstíny až nude. Podobné rtěnky má i Essence a příjdou mi spíš jako balzámy s nádechem barvy.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vyzerá super :) taký rúž by sa mi hodil :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. U nás byla v létě, pravda. A já si vzala jenom jeden sheer lak a lituju toho, protože ta rtěnka, nebo ten pudr - to by byla jiná... :)
    Protože tahle konkrétně vypadá úúúúžasně!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ta barva rtěnky je nádherná, sedne ti :))

    OdpovedaťOdstrániť