sobota 2. februára 2013

Dnešné nákupy

Tak, téma dnešného článku je asi jasná. Ak by Vás recenzia nejakého produktu veľmi zaujímala, napíšte, pokúsim sa ho zrecenzovať prednostne :-)
A ideme na to!


Aké bolo moje prekvapenie, keď som zbadala v našom malom Tescu košík s takouto akciou. F and F (nechce mi to prepnúť na anglickú klávesnicu!). Všetko bolo zo 6€ zlacnené na 1,8€. Lesky na pery a makeupy boli celé zasvinené, ale lícenka a 3 rúže boli nedotknuté, tak som ich hneď brala. Na fotke nižšie vidíte konkrétne odtiene....


Avon Lady si objednala Avon - očný krém, balzám na pery, podklad pod očné tiene, lesk na pery ColorTrend a novinka rúž Perfekt Kiss. Rozbalený rúž môžte vidieť nižšie, je to odtieň pink prance. Po prvom nanesení hodnotím rúž veľmi kladne!



A ešte sprcháč Avon a balzám na ruky od Essence... mala som vanilkový aj čokoládový z minulého roka, bola som spokojná, tak som si kúpila tento jablko-škoricovo-punčový. Super vonia! 



3 komentáre:

  1. Pekná recenzia! Ja som veľmi dlho pokukávala po tej F&F kolekcii čo mali v Tescu,aj som rôzne produkty skúšala mali to všetko v zľave,rozmýšlala som nad tým ale u nás mali tie rúže iba v jednom jedinom odtieni,takom silno ružovom akoby neónovom a moc sa mi tá farba nepáčila,čakala som že nejakú doplnia ale nič:/ Tvoje farby tých rúžov sú krásne :)A aj tá tvárenka u nás nebola.Ale presne ako píšeš viaceré veci boli už dochytané a aj použité a tak :D tá tvárenka vyzerá skvelo pekný odtieň:) Balzam na ruky od essence som mala minuly rok tiež taky čokoládkový a bol super!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem za krasne komentare, tvoj blog sa mi velmi paci, pridam si ho medzi oblubene, aby som vedela o kazde novinke :-) Este raz diky

      Odstrániť