streda 30. januára 2013

Moje Youtube tipy - nemecké vloggerky

Články tohto typu mám naozaj veľmi rada. Na youtube odoberám dokopy 37 rôznych kanálov, z toho asi tých 30 je na tému kozmetika a pod. Všade vidím len články s tipmi na slovenské/české/anglické vloggerky (fakt nemám rada toto slovo, ale neviem ako ináč by som ich nazvala). Takéto články asi uverejním aj ja, veď nikdy neviete, či spomedzi 10 odkazov nenájdete jeden, ktorý nepoznáte :-)
V tomto článku by som však chcela uverejníť moje tipy na nemecké vloggerky, keďže nemčina je pre mňa viac prirodzená a dajme tomu, že produkty, ktoré vo videu veľakrát ukazujú, sú pre nás ľahšie dostupné, (ako kedy, ale väčšinou áno, napr. Catrice alebo Essence).

Tak poďme na to!
1. ItsKimLianne
Táto Rakúšanka patrí jednoznačne medzi moje TOP. Je naozaj krásna, veselá, milá a má peknú nemčinu :-)) Jej videa sú kvalitné a sedí mi jej štýl. Dáva nielen kozmetické tipy, ale aj outfity, kecanie o živote  alebo tipy ako si skrášliť izbu. Je vidno, že má niečo v hlave a to sa mi páči. Pozerám naozaj každé video a vždy sa veľmi teším na novinky od nej  :-))


2. KristyMalou
Táto vloggerka mi bola zo začiatku vcelku nesympatická, moc sa mi nepáčil jej vzhľad, ak budem úprimná. Ale má pekný príjemný hlas (aj keď to veľakrát pôsobí nudne:-D) a dáva sem-tam dobré tipy. Páči sa mi na nej, že vždy na každom videu má úplne iný makeup, rada experimentuje (ako naša LovelyHair:-))

3. Mermaidx Barbie02
Táto blondínka vie byť naozaj veľmi kritická :-)) Všimla som vo videách, kde recenzovala Glossyboxy a skoro s ničím nebola spokojná :-D Určite si neberie servítky pred ústa. Teraz som si všimla, že jej kanál sa premenoval, už asi nechcela byť Barbie. Určite odporúčam pozrieť nejaké video, jej hodnotenia produktov sú naozaj na vyššej úrovni. Naozaj jej verím všetko čo povie, narozdiel od niektorých, ktoré len "ale áno, je to dobré".

4. Persianblonde
Podľa názvu by ste čakali nejakú blondínku, ale už sa stihla nafarbiť nahnedo a myslím, že to má lepšie. Reč je o vloggerke, ktorá je naozaj veselá kopa, ukecaná... čo mi je veľmi sympatické, ale ak mám byť úprimná, tak nepozerám od nej každé video, iba také, čo ma upúta podľa názvu. Veď sami pozrite...

5. PrettybyKitty
Tento kanál patrí naozaj krásnej slečne, ktorá trošku šušle :-D Jej videá pozerám čoraz častejšie. Jej videá sú najmä o kozmetike a v poslednej dobe ma zaujala recenziou Gourmetboxu, to je box na štýl Ladyboxu a Senzaboxu, ale vo vnútri nenájdete kozmetiku, ale kadejaké dobroty-  potraviny, ktoré sú novinkou na trhu, alebo sa naň len chystajú. Naozaj zaujímavé!!!
6. Nikisbeautychannel
Túto vloggerku, resp. jej videá odoberám, ale úprimne moc nesledujem. Nepríde mi ničím zaujímavá, nie je mi až tak sympatická. Vyzerá to byť pohodová baba, ale určite nehltám každej jej video, ako je to u iných, vyššie spomenutých, vloggeriek. Sami pozrite...
7. 007Morgenstern
Tak túto ryšavku sledujem len chvíľku. Je to kamarátka vloggerky č. 1 a práve tam som ju objavila.  Vyzerá,  že točí naozaj kvalitné videá...témou je nielen kozmetika, ale oblečenie, účesy...tak uvidíme, ako sa mi časom zapáči :-)

Sledujete aj vy nejaké nemecké vloggerky? Ak áno, dajte tipy, rada si pozriem niečo nové.:-)


Viel Spaß!