streda 28. decembra 2011

Garnier Essentials Osviežujúca vitamínová pleťová voda


K tejto pleťovej vode stručne. Je jej 200ml, je pre normálnu a zmiešanú pleť, stojí 3-4€ a úúúúžasne vonia. Asi by som si ju nekúpila, Garnier výrobky neobľubujem, ale používa ju moja kamarátka kozmetička, tak som si povedala, že keď je spokojná ona, musím byť aj ja. A veru som. Neviem ako vy, ale ja očakávam od pleťovej vody, aby pekne voňala. Samozrejme tonizovala, ale ja to ako fakt vôbec nespoznám, či tonizuje, alebo nie....Vy to ako spoznáte?
No ale teda ešte raz k tej vôni, na obale je napísané, že obsahuje detoxikačný výťažok z hrozna, ale mne to ako hrozno vôbec nevonia, skor ako zelené jabĺčka. A naozaj osviežuje. Takže ja určite odporúčam.

Isana Body Lotion Vitamin Joghurt



Toto telové mlieko som dostala od mamy, ktorá bola na Morave. Podľa obalu súdim, že je to produkt, ktorý sa dá nájsť len v sieti drogerii Rossmann. Cenu bohužiaľ neviem, ale tipujem 30-40Kč? Určite by mi mama nekúpila niečo drahšie, ak nevie, či by som to používala.
Telové mlieko má veľmi príjemnú vôňu, neviem ako to opísať, vonia pekne, jemno, žiadna silná parfemácia. Obsahuje aj vitamín E. Je určené pre normálnu pleť, čo je teda trošku problém,keďže ja som po sprche dosť vysušená, takže potrebujem riadnu hydratáciu. Takže si ho väčšinou nanesiem silnejšiu vrstvu, čo má za následok takéto niečo.
Ospravedlňte chlpaté ruky :-D
Vytvorí sa taký povlak,ktorý treba poriadne roztreť, aby sa mi tým nenasiaklo oblečenie. Takže tým chcem ešte povedať, že telové mlieko je tekutejšie, teda čim menej ho dávate, tým menej ho treba rozotreť a naopak. Lenže keď sa ho dá málo, tak mám pocit, že málo hydratuje. Ale aj tak si myslím, že na pomer cena : výkon je to dobrý výrobok, mala som "šťastie" mať drahšie veci menšej kvality....

Aktualizácia

Viem, že som sa blogu dlho nevenovala, ale mám veľa vecí, s ktorými by som sa chcela s Vami podeliť, takže nehádžte môj blog do vreca, ešte sa tu bude niečo diať.
Cieľom tohto článku je pozreť sa niektoré veci, resp. recenzie na ne, či s recenziami naďalej súhlasím alebo nie.

Takže, nadšenie z Clinique Anti-Blemish Solutions Spot Treatment Gel stále trvá. Videla som už na nejakom blogu lacnejšie alternatívy, ale myslím, že tých 15€ raz za čas na tento gel dám, lebo funguje :-) http://heidi-o-kozmetike.blogspot.com/2011/10/clinique-anti-blemish-solutions-spot.html

Tieto balzamy z Body Basics sú perfektné, pri upratovaní som našla aj zvyšné dva a fakt sa z toho teším. Ešte raz, krásne voňajú, majú prijemnú konzistenciu, ľahko sa nanášajú a na perách vytvoria taký prirodzený leskový efekt. http://heidi-o-kozmetike.blogspot.com/2011/10/body-basics-lip-balm.html

Krém na nohy Balea môžem tiež odporučiť, funguje a je lacný. Vravím si, načo dávať viac peňazí? Lebo iné krémy krajšie voňajú, napr. pepermintom alebo slivkou? Kašlať to, telo mi vonia sprchovacím gélom, telovým mliekom, následne parfém..... naozaj potrebujem, aby mi aj nohy voňali? :-) http://heidi-o-kozmetike.blogspot.com/2011/11/balea-fucreme.html
Čistiaci gél z YR z rady Pure System ale odporučiť nemôžem. Zo začiatku som bola veľmi spokojná, ale bol to len chvíľkový efekt. Čím viac som ho používala, tým menej fungoval. A keď som ho mala pol balenia, tak začal dosť smrdieť, tak letel do koša a teraz používam voňavý Freeman. http://heidi-o-kozmetike.blogspot.com/2011/10/yves-rocher-pure-system.html
Šampón a kondicioner Klorane proti vypadávaniu vlasov..... tu je to protichodné, vlasy mi prestali AŽ tak moc vypadávať, tak som sa na používanie vykašlala, lebo hlavne ten kondicioner bol príšerný. Vždy som musela doňho zamiešať aj kondicionér, ktorý bežne používam, aby som si vlasy mohla následne rozčesať. Takže tieto výrobky nemôžem hodnotiť. Ak Vám vypadávajú vlasy, tak by som skôr skúsila túto vec http://www.just.sk/produkty/pestici_rada/k5304

pondelok 19. decembra 2011

Výherca

Tak moja prvá dopadla vcelku dobre. Nemala som veľké nádeje, predsalen výhra nebola exkluzívna a aj návštevnosť blogu nie je vysoká. Príspevky boli super, veľmi si vážim, aké dlhé príspevky ste mi napísali :-)
A vyhráva Laura, gratulujem.

streda 14. decembra 2011

Ježiško menom Heidi

Zo začiatku som si hovorila, že ja žiadne giweaway nebudem robiť, ale tak nejak som si povedala, že prečo nie? Veď možno tým niekomu spravím radosť a o tom život je, rozdaváť radosť a nie stále len chamrať :-)

Tuto sú podmienky
1. V jednotke väčšinou býva, že musíte sledovať môj blog. NEMUSÍTE! Mne to je fuk, keď vás blog zaujme, vtedy ho sledujte, nepotrebujem "umelý" počet prenasledovateľov,  chcem aby blog sledovali naozaj len tí, ktorí chcu.
2. Keďže tieto Vianoce strávim 1x ako rodinka s mojou mini rodinou a nemáme ešte žiadne spoločné zvyky, tak by som sa rada inšpirovala tými Vašimi. Aké máte zvyky, či už cez deň alebo pri štedrovečernej hostine? :-)
3. Tu by ma zaujímala taká vec ohladom blogov. Či máš nejaký, ako k nemu pristupuješ, či si ho píšeš najmä pre seba, alebo tým chceš prvorade inšpirovať ľudí naokolo. Píšeš každý deň, alebo veľmi zriedka? A čo blogy, ktoré sleduješ? Povinne ich všetky čítaš, všetky nové články?
4. Napíš email, ak kvôli anonymite nechceš, tak nemusíš a ak vyhráš, tak mi napíšeš na ten môj ten tvoj.

No a o čo sa hrá? Oriflame veci.....


Krém na ruky pre veľmi suchú pokožku s vôňou mandlí.... myslím, že je dobrý a v tomto čase si nájde svoje miesto
Mydlo s vôňou zázvoru.... tiež sa podľa mňa hodí k Vianociam
Deodorant s vôňou manga a jogurtu....veľmi príjemná vôňa

Takže prispievať môžte do pondelka 19.12. do 10:00 a výhercu vyberiem pomocou random.org.

Veľa šťastia!!!

PS: Len chcem oznámiť, že prispievať budem na blog aj naďalej, dôvody Vás nezaujímajú, tak nebudem sa lutovať :-D